SPRINGKASTELEN VERHUUR

U zoekt een springkasteel ? Dan bent U op de goede website van Baloeba. Baloeba verhuurt springkastelen in Vlaams-Brabant en Brussel, maar ook daarbuiten. Springkastelen worden geleverd en geplaatst vanuit Dilbeek - Itterbeek. U kunt bij ons ook terecht voor een schminkstand.
 
ZEER RUIME KEUZE

MEER DAN 40 SPRINGKASTELEN

GELEVERD EN GEPLAATST!
 
Beste prijs/kwaliteit verhouding als het op springkastelen aankomt, zowel qua assortiment, zorg als service.


Geen feest zonder springkastelen

Voor springkastelen moet je zeker bij Baloeba zijn. U kan bij ons SPRINGKASTELEN huren in verschillende maten, thema's en leuke kleuren en dit altijd aan de beste prijs/kwaliteit verhouding! Om te boeken of te reserveren of voor meer informatie kan u een e-mail sturen naar Baloeba of bellen naar 0495/500.290.

Baloeba verhuurt springkastelen, hindernisbanen, multiplay-kussens, enz. Een gewoon SPRINGKASTEEL heeft geen obstakels en heeft een regenzeil, zodat de kids bij elk weer kunnen springen.
Er zijn kleine springkastelen zonder obstakels en er zijn springkastelen met obstakels. Elk springkasteel heeft een thema, meestal zijn het dieren. Springkastelen zijn ideaal op familiefeesten en bedrijfsfeesten. 

Bij Baloeba verhuren we springkastelen van belgische makelij in superkwaliteit!. In het verhuren van springkastelen staat Baloeba bovenaan wat de keuze in het aantal springkastelen betreft. Meer dan 40 kastelen worden verhuurd, geleverd en geplaatst in heel de provincie en daarbuiten. De transportkosten zijn de laagste van het land. Baloeba SPRINGKASTELEN levert met de glimlach en heeft zonder twijfel de beste en de vriendelijkste service in de verhuur van springkastelen en volksspelen.

Al onze springkastelen zijn gekeurd en veilig verklaard.

Tot binnenkort voor een leuke dag!